0
Mėgiamiausi

Naujiena: „Sophieskin“ kosmetika skirtingiems odos poreikiams

Naujiena: „Sophieskin“ kosmetika skirtingiems odos poreikiams
2024-06-26
„Sophieskin“ - tai nauja kosmetikos linija, skirta jauniems naudotojams. „Sophieskin“ asortimentams apima aukštos kokybės produktus, kurių sudėtyje yra naujoviškų ir itin veiksmingų veikliųjų medžiagų. „Sophieskin“ prekės ženklo kosmetiką 2021 m. sukūrė daktaras Gabrielis Serrano, dermatologas ir „Sesderma Laboratories“ įkūrėjas, kurio svajonė visada buvo sukurti kosmetikos liniją jaunesniems naudotojams.

Pagrindinės „Sophieskin“ kosmetikos linijos

„Sophieskin Oil Stop“ linija – į aknę linkusiai odai

Niekas nėra tobulas. Tiesą sakant, kiekvienas mūsų netobulumas daro mus unikaliais ir gražiais! „Sophieskin“ „Oil Stop“ linijos pagrindą sudaro stiprus aktyviųjų kompleksų kokteilis (0 Imperfections Complex), padedantis pamiršti bet kokias odos problemas. „Oil Stop“ linijos priemonės padeda subalansuoti į aknę linkusią ir riebią odą, mažindamos dėmeles ir juodus taškelius.
Atraskite geriausią savo odos versiją, saugokite ir puoselėkite ją su „Sophieskin“ „Oil Stop“ produktais. Dėl sudėtyje esančio komplekso „0 Imperfections Complex“ jis reguliuoja odos gaminamo sebumo kiekį, kad subalansuotų, suminkštintų odą ir sumažintų jos netobulumus. Priimti ir mylėti save tokiais, kokiais esame, yra drąsos aktas. Rūpinimasis savo odos sveikata yra meilės sau aktas.

Oil Stop · ACNE-PRONE SKIN
 

„Sophieskin Be Young“ linija – su senėjimo požymiais kovoti padedanti kosmetika

Įsimylėkite gaiviai atrodančią odą! Paslaptis, kaip jaustis amžinai jauniems, yra požiūris, o amžius tėra skaičius! „Sophieskin“ padeda jūsų odai atspindėti jūsų norą užkariauti pasaulį ir aistrą, kurią dedate į viską, ką darote! Kartais jūsų atvaizdas veidrodyje neatspindi to, kaip gerai jaučiatės. Todėl gamintojas sukūrė profesionalios kosmetikos liniją „Be Young“, skirtą tam, kad jūsų oda atrodytų jaunatviška, energinga ir jaustųsi nuostabiai! „Sophieskin“ sukūrė „Retixpert“ sistemą, sukurtą antioksidacinių veikliųjų medžiagų ir bioretinolių pagrindu. „Be Young“ ne tik apsaugo jūsų odą nuo laisvųjų radikalų, bet ir suteikia jai lygesnę, švelnesnę, šviesesnę išvaizdą ir mažiau raukšlių.

Be Young · ANTI-AGEING

„Sophieskin Hyalu 365“ linija  - odos drėkinimui

Dehidratuota ir nepakankamai maitinama oda kelia vis daugiau rūpesčių. Ar jums pažįstama rekomendacija kasdien išgerti bent 2 l vandens? Tai ne mitas ar besikartojantis mamų posakis. Jei jūsų oda sausa ir papilkėjusi, „Hyalu 365“ - drėkinamoji profesionalios „Sophieskin“ kosmetikos linija jums! Gamintojas sukūrė revoliucinį „Hydramizer Complex“ - labai galingą drėkinamąją ir maitinamąją formulę, kurios pagrindą sudaro 2 rūšių hialurono rūgštis ir keramidai. „Hyalu 365 by Sophieskin“ ne tik suteikia drėkinimą, bet ir padeda apsaugoti odos barjerą bei užkirsti kelią vandens netekimui.

Hyalu 365 · MOISTURISING

„Sophieskin“ apsaugos nuo saulės prekių linija su SPF

Apsauga nuo saulės itin svarbi vasarą. Taigi, jei ieškote apsaugos nuo saulės priemonių su 100 % veganiškomis ir augalinės kilmės veikliosiomis medžiagomis, „Sophieskin“ asortimente rasite ne vieną dėmėsio vertą variantą. „Sophieskin“ apsaugos nuo saulės priemonių linija, kuri apsaugo odą nuo saulės, be to, suteikia jai reikalingos papildomos priežiūros. Su žaliosios arbatos ekstraktu, azijinių centelių ekstraktu, medetkų aliejumi... augalinės kilmės veikliosiomis medžiagomis, kurios privers jus dar labiau pamilti gamtą.

Susiję produktai


Naujienos ir straipsniai Žiūrėti visus

Naujiena: „Sophieskin“ kosmetika skirtingiems odos poreikiams

Naujiena: „Sophieskin“ kosmetika skirtingiems odos poreikiams

„Sophieskin“ - tai nauja kosmetikos linija, skirta jauniems naudotojams. „Sophieskin“ asortimentams apima aukštos kokybės produktus, kurių sudėtyje yr...

Skaityti daugiau
IDUN Minerals SKIN TINT drėkinamasis veido kremas su spalva: MAKIAŽO-ODOS PRIEŽIŪROS HIBRIDAS

IDUN Minerals SKIN TINT drėkinamasis veido kremas su spalva: MAKIAŽO-ODOS PRIEŽIŪROS HIBRIDAS

Įtraukite į savo makiažo rutiną IDUN Minerals drėkinamąjį mineralinį odai atspalvį suteikiantį kremą su SPF 30 – tai grožio ir odos priežiūros inovaci...

Skaityti daugiau
Pagrindinės priežastys, kodėl kremą su SPF apsauga reikia naudoti kasdien

Pagrindinės priežastys, kodėl kremą su SPF apsauga reikia naudoti kasdien

Dauguma žmonių kremą su SPF apsauga naudoja tik tada, kai ketina degintis saulėje. Tačiau dermatologai vieningai sutinka, kad kremą su SPF apsauga būt...

Skaityti daugiau