0
Mėgiamiausi

Kam verta pagalvoti apie Inoar Pos Progress rinkinį plaukams?

Kam verta pagalvoti apie Inoar Pos Progress rinkinį plaukams?
2023-02-13

Jei neseniai įgyvendinai savo idealiai tiesių plaukų svajonę arba svarstai apie plaukų tiesinimo procedūrą artimiausiu metu, turėtum žinoti, kad gali ilgai džiaugtis tobulo glotnumo ir žvilgančiais plaukais. Tokiu atveju yra itin svarbu naudoti plaukų priežiūros priemones, specialiai sukurtas plaukams po keratininio tiesinimo procedūrų. Ir čia puikiai pasitarnauja Inoar Pos Progress rinkinys. Skaityk toliau ir sužinok, kodėl verta jį įsigyti. 

Išlaikyk keratininio plaukų tiesinimo efektą ilgiau

Kiekvienam plaukų tipui reikia atitinkamos priežiūros. Po tiesinimo keratinu plaukams ypatingai reikia specialių priemonių. Kodėl verta naudoti produktus, specialiai sukurtus po tiesinimo procedūros?

Tiesinimo keratinu procedūros metu į plaukus įšvirkščiama keratino, t.y. pagrindinės plaukų sudedamosios dalies. Laikui bėgant ir veikiant įvairiems veiksniams keratinas gali išsiplauti. Skirtingi specialistai nurodo skirtingą poveikio trukmę, pavyzdžiui, nuo trijų iki penkių mėnesių. Žinoma, poveikis gali trukti tikrai ilgai, tačiau su sąlyga, kad plaukų struktūros trūkumams papildyti naudojamos specialios plaukų priežiūros priemonės.

Inoar Pos Progress linija

Kodėl po tiesinimo procedūrų verta naudoti Inoar Pos Progress?

Jei tau buvo atlikta tiesinimo procedūra ir nori kuo ilgiau išlaikyti tobulai tiesius plaukus, naudok Inoar Pos Progress linijos šampūną ir kondicionierių. Kodėl verta naudoti būtent šios linijos priemones plaukams? Inoar Pos Progress priemonėse yra daug vertingų ingredientų, kurie gerina plaukų ir galvos odos būklę. Kreatinas puikiai tinka plaukams stiprinti ir plaukų slinkimui šalinti. Natūralus kviečių gemalų aliejus drėkina, stangrina ir stiprina plaukus, todėl jie mažiau slenka ir mažiau lūžinėja. Be to, jis slopina per didelį riebalų išsiskyrimą, todėl padeda kovoti su riebia galvos oda.

Naudojant Inoar šampūną, kondicionierių ir nenuplaunamą balzamą, atkuriama plauko struktūra, todėl keratininio tiesinimo poveikis išlieka daug ilgiau nei naudojant įprastas plaukų priežiūros priemones. Glotninanti ir drėkinanti Inoar Pos Progress formulė palaiko sveiką ir natūralų plauko minkštumą, užveria plauko kutikulę bei leidžia džiaugtis nuostabiai glotniais plaukais iki kitos tiesinimo procedūros. 

Svarbu paminėti, kad po tiesinimo keratinu negalima naudoti priemonių, kurių sudėtyje yra SLS ir druskų, nes šios medžiagos neigiamai veikia plaukų būklę, gali išplauti keratiną ir išsausinti plaukus. Inoar Pos Progress šampūno ir kondicionieriaus sudėtyje nėra druskų ir SLS ar kitų ingredientų, kurie gali sumažinti keratino plaukų tiesinimo procedūros veiksmingumą.

INOAR Pos Progress linija - ilgalaikiam tiesių plaukų efektui

Jei Tau buvo atliktas tiesinimas keratinu, rezultatus vertėtų įtvirtinti tinkamais produktais. Jei nori ilgiau džiaugtis tobulai tiesiais, glotniais ir blizgančiais plaukais, rinkis Inoar Pos Progress linijos produktus. Tinkama priežiūra yra raktas į optimalius rezultatus. Žinoma, šias plaukų priežiūros priemones rekomenduojama naudoti po keratininio tiesinimo procedūros, bet taip pat jos tinkamos ir kasdieniam naudojimui ir netiesintiems plaukams. Mėgaukitės gražiais ir ilgai tiesiais plaukais su Inoar Pos Progress linijos priemonėmis!

Susiję produktai


Naujienos ir straipsniai Žiūrėti visus

Naujas IDUN Minerals „Reay Set Fix Setting“ purškiklis/dulksna - tobulas makiažas visą dieną!

Naujas IDUN Minerals „Reay Set Fix Setting“ purškiklis/dulksna - tobulas makiažas visą dieną!

„Ready Set Fix Setting“ purškiklis skirtas tiems, kurie nori, kad jų makiažas išliktų kuo ilgiau, kad ir kokia būtų diena (ar naktis). Skirtingai nuo ...

Skaityti daugiau
Naujiena: „Sophieskin“ kosmetika skirtingiems odos poreikiams

Naujiena: „Sophieskin“ kosmetika skirtingiems odos poreikiams

„Sophieskin“ - tai nauja kosmetikos linija, skirta jauniems naudotojams. „Sophieskin“ asortimentams apima aukštos kokybės produktus, kurių sudėtyje yr...

Skaityti daugiau
IDUN Minerals SKIN TINT drėkinamasis veido kremas su spalva: MAKIAŽO-ODOS PRIEŽIŪROS HIBRIDAS

IDUN Minerals SKIN TINT drėkinamasis veido kremas su spalva: MAKIAŽO-ODOS PRIEŽIŪROS HIBRIDAS

Įtraukite į savo makiažo rutiną IDUN Minerals drėkinamąjį mineralinį odai atspalvį suteikiantį kremą su SPF 30 – tai grožio ir odos priežiūros inovaci...

Skaityti daugiau