0
Mėgiamiausi

Populiariausi Sesderma serumai. Kurį pasirinkti?

Populiariausi Sesderma serumai. Kurį pasirinkti?
2023-02-25

„Sesderma“ prekės ženklas jau daugelį metų yra itin populiarus ir sulaukia klientų pasitikėjimo visame pasaulyje. Platus produktų asortimentas leidžia pasirinkti kosmetikos priemones, atitinkančias praktiškai kiekvieno odos tipo poreikius. Viena populiariausių siūlomų kosmetikos priemonių yra serumų pavidalo produktai. Kaip juos įtraukti į savo odos priežiūros rutiną? Kokį „Sesderma“ serumą pasirinkti? Šiame straipsnyje apžvelgėme TOP 5 populiariausius mūsų asortimento „Sesderma“ veido serumus.

Veido serumų vaidmuo odos priežiūroje

Veido serumas - tai koncentruota ir itin veiksminga kosmetikos priemonė, kuri gali praturtinti ar papildyti odos priežiūrą norimomis veikliosiomis medžiagomis. Priklausomai nuo sudėties, produktas gali būti skirtingos konsistencijos: gelio, aliejaus ar emulsijos. Renkantis verta į tai atkreipti dėmesį, nes tai gali ne tik pagerinti odos būklę, bet ir padidinti naudojimo malonumą.

Priklausomai nuo savo funkcijos, serumai gali pasižymėti skaistinančiomis, stangrinančiomis arba šveičiamosiomis savybėmis. Tik nuo jūsų priklauso, į kurį veiksmą norėsite sutelkti dėmesį, kad pasiektumėte geriausių rezultatų.

Liposomų technologija

Svarbu paminėti, kad „Sesderma“ 2010 m. pirmoji pasaulyje pristatė kosmetikos priemones nanotechnologijų pagrindu. Šios technologijos tikslas yra veikliąsias medžiagas patalpinti į nanosomas. Taigi „Sesderma“ serumuose naudojama technologija leidžia nanosomose esančias veikliąsias medžiagas perkelti į gilesnius odos sluoksnius, o tai padidina jų poveikį. Be to, ji leidžia veiksmingai veikti esant mažesnei veikliųjų medžiagų koncentracijai, todėl dirginimo rizika tampa daug mažesnė. Pritaikyti nešikliai lemia, kad veikliosios medžiagos taip pat tampa stabilesnės, o tai ypač svarbu medžiagoms, linkusioms oksiduotis (pvz., vitaminui A ar vitaminui C).

TOP 5 „Sesderma“ serumai veidui

„Sesderma“ asortimente rasite daugybę serumo pavidalo produktų, skirtų įvairiems odos poreikiams patenkinti. Toliau pateikiame kelis bestselerius, kurie tikimės, jus sudomins. Taip pat atkreipiame dėmesį, kad pas mus rasite daugybę dėmesio vertų „Sesderma“ rinkinių, kurie gali būti puiki dovanos idėja!

„Sesderma C-VIT“ liposominis serumas

Tai vienas iš dažniausiai pasirenkamų produktų iš populiarios „Sesderma C-VIT“ serijos, kurios pagrindą sudaro vitaminas C. Serumo emulsinė formulė kartu drėkina ir neapsunkina odos, todėl ji tampa švelni ir lygi. Veikdamas jis atgaivina, suvienodina odos atspalvį ir skaistina odą. „Sesderma C-VIT“ liposominis serumas - geras pasirinkimas visų tipų odai. Naudojimo malonumą sustiprina gaivus citrusinių vaisių aromatas.

„Sesderma Ferulac“ liposominis serumas

Tai alternatyva „C-Vit“ serumui, pasižyminčiam antioksidacinėmis ir atgaivinančiomis savybėmis. „Ferulac“ serumo pagrindą sudaro ferulo rūgštis, derinama su vitaminu C ir floritinu. „Sesderma Ferulac“ serijos kosmetikos priemonė skirta fotosenėjimo prevencijai ir stabdymui, siekiant išvengti saulės daromos žalos - drėgmės praradimo, raukšlių ir pigmentinių dėmių atsiradimo. Šis serumas labai tinka tiek rytinei, tiek vakarinei priežiūrai. Ypač gerai tinka pilkšvai, papilkėjusiai odai, turinčiai senėjimo požymių.

„Sesderma Daeses“ stangrinamasis liposominis serumas

Jei ieškote  stangrinamojo produkto, atkreipkite dėmesį į „Sesderma Daeses“ stangrinamąjį liposominį serumą. „Sesderma Daeses“ linijoje yra liftingo savybių turinčių kosmetikos priemonių, gerinančių odos tonusą. Už tokį poveikį atsakingas yra perversmą sukėlęs DMAE (dimetilamino etanolis arba deanolis). Ši iš žuvies išgaunama natūrali maistingoji medžiaga patalpinta liposomose, dėl kurios poveikio oda iš karto tampa tvirtesnė, elastingesnė ir lygesnė. „Sesderma Daeses“ serumą taip pat galima naudoti akių srityje maždaug 2-5 mm atstumu nuo vokų.

„Sesderma Mandelac“ liposominis serumas

„Sesderma Mandelac“ liposominis serumas yra pagrįstas migdolų rūgšties ir hialurono rūgšties sinergija. Jis padeda stabdyti senėjimo procesus, tinka pigmentinių dėmių mažinimui, aknės pažeistai odai, taip pat reguliuoja riebalų išsiskyrimą. Nepaisant tirštos konsistencijos, „Sesderma Mandelac“ serumas gerai susigeria, nepalieka riebios plėvelės.

„Sesderma Azelac RU“ liposominis serumas

Pigmentinės dėmės ir netolygi veido odos spalva yra dažna problema, kurią galima sumažinti reguliariai naudojant „Sesderma Azelac RU“ serumą. Šis serumas puikiai tinka sausai, riebiai ir mišriai veido odai. Azelaino rūgšties ir retinolio derinys yra atsakingas už tokį poveikį, dėl kurio oda tampa lygi, skaisti ir tolygios spalvos. Čia verta paminėti, kad pigmentacijos pakitimų pašviesinimas yra kantrybės ir reguliaraus naudojimo reikalaujantis procesas, o visą poveikį dažnai galima pastebėti tik po kelių mėnesių naudojimo. Šiuo atveju reikia nepamiršti ir priemonių su SPF naudojimo, kurios apsaugos odą nuo naujų spalvos pakitimų susidarymo.

Susiję produktai

-25%
Sesderma C-VIT liposominis serumas, 30 ml
-25%
Sesderma Sespanthenol liposominis serumas, 30 ml
-25%
Sesderma Oceanskin drėkinantis serumas, 30 ml
-25%
Sesderma Sesgen 32 ląsteles aktyvuojantis serumas, 30 ml
-25% TOP
Sesderma k-vit patamsėjusių paakių serumas, 30 ml
-25%
Sesderma Reti-age liposominis serumas, 30 ml
-25%
Sesderma Hidraderm TRX liposominis serumas, 30 ml

Naujienos ir straipsniai Žiūrėti visus

IDUN Minerals SKIN TINT drėkinamasis veido kremas su spalva: MAKIAŽO-ODOS PRIEŽIŪROS HIBRIDAS

IDUN Minerals SKIN TINT drėkinamasis veido kremas su spalva: MAKIAŽO-ODOS PRIEŽIŪROS HIBRIDAS

Įtraukite į savo makiažo rutiną IDUN Minerals drėkinamąjį mineralinį odai atspalvį suteikiantį kremą su SPF 30 – tai grožio ir odos priežiūros inovaci...

Skaityti daugiau
Pagrindinės priežastys, kodėl kremą su SPF apsauga reikia naudoti kasdien

Pagrindinės priežastys, kodėl kremą su SPF apsauga reikia naudoti kasdien

Dauguma žmonių kremą su SPF apsauga naudoja tik tada, kai ketina degintis saulėje. Tačiau dermatologai vieningai sutinka, kad kremą su SPF apsauga būt...

Skaityti daugiau
„Sesderma“ ampulės veidui su augimo faktoriais „Factor G“ padės per savaitę pagražinti odą

„Sesderma“ ampulės veidui su augimo faktoriais „Factor G“ padės per savaitę pagražinti odą

Pradėkite naudoti „Sesderma Factor G“ ampules veidui likus 7 dienoms iki jums svarbaus įvykio, švenčių, kaskart pasikeitus sezonui ar tiesiog kai nori...

Skaityti daugiau