0
Mėgiamiausi

INIKA ko gero sveikiausias pasaulyje dekoratyvinės kosmetikos prekinis ženklas

INIKA ko gero sveikiausias pasaulyje dekoratyvinės kosmetikos prekinis ženklas
2023-02-03

Vis daugiau žmonių visame pasaulyje ieško ir renkasi aukštos kokybės natūralią kosmetiką. Kas yra kokybiška natūrali kosmetika? Tai produktai, turintys atitinkamus sertifikatus, patvirtinančius jų kilmę ir natūralų gamybos būdą. Rinkdamiesi šios rūšies kosmetiką galime būti tikri, kad tuo pačiu metu ne tik tinkamai prižiūrime savo veido ar kūno odą, bet ir prisidedame prie aplinkos tausojimo. Būtent tokia yra „INIKA“ kosmetika. „INIKA“ – tai australų prekės ženklas, kuris vienas pirmųjų, 2006 m. pradėjo gaminti ir platinti ekologiškus veganiškos sudėties produktus. „INIKA“ prekės ženklo kūrėjams rūpi gyvūnų ir floros gerovė. Jie žino, kad šiuolaikinių technologijų pasiekimų ir novatoriškų sprendimų dėka galima gauti vertingų medžiagų aplinkai saugiu būdu. „INIKA“ kosmetika nuo pat savo veiklos pradžių yra gaminama be bandymų su gyvūnais, o jos ekologišką, gryną sudėtį sudaro tik svarbiausios ir kruopščiai atrinktos medžiagos. Sanskrito kalba „INIKA“ reiškia „maža žemė“. Šis prekės ženklo pavadinimas atspindi jo tvarumo filosofiją – gamintojas nuolat siekia būdų, kaip sumažinti plastiko naudojimą ir tokiu būdu apsaugoti mūsų Žemę.

„INIKA Organic“ sukūrė vienintelę pasaulyje organišką odos priežiūros liniją, kuri yra 100 % natūrali, ekologiška ir kurios sudėtyje yra 5 % veikliųjų augalinių medžiagų, suteikiančių įrodytus rezultatus. Neabejotinas „INIKA“ kompanijos tikslas – padėti puoselėti grožį švariu būdu ir aplinkai draugišku būdu. „INIKA Organic“ gamintojas tiki, kad svarbu žinoti, ką dedame ant odos ir didžiuojasi kurdamas veiksmingus ekologiškus ir natūralius produktus, kurių sudėtyje nėra kenksmingų cheminių medžiagų.

100% natūralios sudėties kosmetika

„INIKA“ produktų sudėtis pasižymi aukščiausios kokybės ingredientais, gaunamais iš Australijos augalų bei grynaisiais mineralais. Visiškai natūralios sudėties produktai itin rūpinasi oda bei suteikia jai gražią išvaizdą. „INIKA“ kosmetikos ingredientai gaunami iš gamtos ir nėra paveikti jokiomis dirbtinėmis trąšomis bei sintetinėmis cheminėmis medžiagomis. Be to, jie gaminami tausojant aplinką, maksimaliai naudojant atsinaujinančius išteklius ir kuo mažiau naudojant energiją, dirvožemį ir vandenį.

Kad gautų sertifikuoto ekologiško produkto statusą, „INIKA“ kosmetika yra griežtai tikrinama ir testuojama. Sudedamosios kosmetikos dalys tikrinamos kiekviename gamybos etape. Taigi, kai ant „INIKA“ pakuočių matote sertifikatų simbolius, galite būti tikri, kad jų turinys yra grynas ir saugus. „INIKA“ garantuoja, kad jų gaminiuose nėra:

  • naftos chemikalų, sintetinių medžiagų
  • gyvūninės kilmės sudedamųjų dalių
  • parabenų
  • sulfatų (pvz., natrio laurilsulfato, natrio koko sulfato, amonio laurilsulfato, natrio laurito sulfato, amonio laurito sulfato)
  • polietilenglikolio (PEGS)
  • polisorbatų (pvz., polisorbato 20)
  • antimikrobinių medžiagų, pagamintų iš neekologiškų šaltinių
  • talko, bismuto oksichlorido ir kenksmingų užpildų
  • neekologiškos ar sintetinės kilmės kvapiųjų medžiagų ar dažiklių komponentų
  • chelatinių medžiagų, kurių pagrindą sudaro EDTA ir jos druskos

Tačiau svarbu paminėti, kad tikrai ne visi „INIKA“ produktai yra sertifikuoti kaip organiška kosmetika. Kodėl? „INIKA“ mineralinės pudros neturi organiškos kosmetikos sertifikato, tačiau tai nereiškia, kad jų sudėtyje nėra naudojama gryniausių prieinamų ingredientų. Šiuos gaminius daugiausia sudaro mineraliniai pigmentai, gaunami tiesiai iš Žemės – ingredientai, kurių negalima priskirti ekologiškiems, nes jie nebuvo „užauginti“ kontroliuojamoje aplinkoje.

Į kokią dekoratyvinę „INIKA“ kosmetiką verta atkreipti dėmesį?

„INIKA“ gamintojas siūlo ne tik platų odos priežiūros, bet ir dekoratyvinės kosmetikos asortimentą.

Organiški „INIKA“ lūpų dažai

Priemonė lūpoms – nesvarbu, ar tai būtų lūpų blizgis, pieštukas ar lūpų dažai, be abejonės yra kiekvienos moters kosmetinėje. Tobuli lūpų dažai gali pagerinti nuotaiką ir užbaigti jūsų įvaizdį, nesvarbu, ar darote makiažą verslo susitikimui, vakarienei su draugais, ar ruošiatės pasimatymui. Jei norite gražių ir sudrėkintų lūpų, rinkitės „INIKA“ organiškus lūpų dažus ir nepamirškite jų įsidėti į rankinę! Visuose „INIKA“ dekoratyvinės kosmetikos lūpoms priemonėse naudojamos tik aukščiausios kokybės visiškai natūralūs ingredientai, kurie maitina ir saugo jautrią lūpų odą. „INIKA“ lūpų dažuose ir pieštukuose niekada nerasite tokių kenksmingų medžiagų kaip chemikalai, parabenai, silikonai ir dirbtinės kvapiosios medžiagos.

„INIKA“ dekoratyvinė kosmetika veidui

„INIKA“ tiki, kad švari makiažo priemonių sudėtis yra raktas į geresnę ir gražesnę veido odą, todėl šio gamintojo dekoratyvinė kosmetika dvigubai prisideda prie odos priežiūros. „INIKA“ dekoratyvinės kosmetikos priemonėse gausu geriausių Australijos augalinių medžiagų ir grynųjų mineralų. „INIKA“ aukštos kokybės makiažo priemonės ne tik ilgai išlieka, suteikia gražų atspalvį, bet ir iš tikrųjų rūpinasi jūsų veido oda. Nuo mineralinio makiažo pagrindo, kompaktinės pudros iki bronzanto ir kitų priemonių – „INIKA“ dekoratyvinė kosmetika padeda veido odai ne tik nuostabiai atrodyti, bet taip pat jaustis gerai užtikrindama jai sveiką švytėjimą.

Susiję produktai


Naujienos ir straipsniai Žiūrėti visus

Naujas IDUN Minerals „Reay Set Fix Setting“ purškiklis/dulksna - tobulas makiažas visą dieną!

Naujas IDUN Minerals „Reay Set Fix Setting“ purškiklis/dulksna - tobulas makiažas visą dieną!

„Ready Set Fix Setting“ purškiklis skirtas tiems, kurie nori, kad jų makiažas išliktų kuo ilgiau, kad ir kokia būtų diena (ar naktis). Skirtingai nuo ...

Skaityti daugiau
Naujiena: „Sophieskin“ kosmetika skirtingiems odos poreikiams

Naujiena: „Sophieskin“ kosmetika skirtingiems odos poreikiams

„Sophieskin“ - tai nauja kosmetikos linija, skirta jauniems naudotojams. „Sophieskin“ asortimentams apima aukštos kokybės produktus, kurių sudėtyje yr...

Skaityti daugiau
IDUN Minerals SKIN TINT drėkinamasis veido kremas su spalva: MAKIAŽO-ODOS PRIEŽIŪROS HIBRIDAS

IDUN Minerals SKIN TINT drėkinamasis veido kremas su spalva: MAKIAŽO-ODOS PRIEŽIŪROS HIBRIDAS

Įtraukite į savo makiažo rutiną IDUN Minerals drėkinamąjį mineralinį odai atspalvį suteikiantį kremą su SPF 30 – tai grožio ir odos priežiūros inovaci...

Skaityti daugiau